Sere Modulare

Structura: otel E260 galvanizat, zincare Sendzimir 275g zinc/mp cu 60 mm diametru al arcului. Structurile ST sunt proiectate pentru conditiile climaterice specifice tarii noastre! Fundarea stalpilor se poate face pe cuzineti de beton sau pe centura in functie de dorinta clientului.

Inchideri / Acoperirea: frontoanele sunt placate cu policarbonat sau cu placi ondulate transparente. Partea superioara este acoperita cu folie de 200 de microni in strat dublu cu perna de aer si sistem de fixare din aluminiu. Partile laterale pot fi inchise cu policarbonat sau perete din folie dubla cu perna de aer tot pe aceeasi structura de prindere a foliei in profile de aluminiu.

Deschideri / Ventilatii: usile de acces sunt de aluminiu placat cu policarbonat si sunt glisante. Partea laterala poate fi prevazuta cu deschidere prin roluire (pentru ventilare) manuala sau electrica cu posibilitate de automatizare. Partea superioara poate fi de asemenea prevazuta (tot pentru ventilare) cu deschidere automatizata comandata de un panou de comanda prevazut cu centrala meteo, senzori de vant/ploaie si temperatura.

Sistem de incalzire: aeroterme pe gaz sau pe combustibil solid.

Sistem de irigatii: picurare, microaspersie, ceata sau sistem de fertiirigare incorporat, posibilitate de automatizare.

 

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.