Profită de toate avantajele copertinelor auto Sere Transilvania!

Cu toții ne dorim să ne protejăm mașina de factorii exteriori precum vremea rea sau urme nedorite de la păsări trecătoare. De aceea am creat copertine auto rezistente, din materiale de cea mai bună calitate. Structura copertinelor auto Sere Transilvania este fabricată din oțel galvanizat (275gr.Zn./mp.), proiectată pentru a rezista la încărcare de zăpadă de 125kg/mp. și încărcare de vânt de 150km/h.

avantajele carporturilor Sere Transilvania blog

Mașina tuturor merită să fie respectată și protejată. Dacă apelați la copertinele noastre scăpați de:

– praf – se reduce considerabil cantitatea de praf care se depune pe mașină, astfel reduceți și numărul de spălări a acesteia;
– frunze și flori din copaci – poate că într-adevăr frunzele nu sunt așa o pacoste, dar multe flori din copaci se înfiripă în locuri de unde se pot scoate sau curăța foarte greu, sau lasă pete pe caroserie sau parbriz;
– soare – în sfârșit nu mai trebuie să vă bateți capul cu o mașină înfierbântată; copertinele păstrează mașina constant la umbră, astfel veți avea înăuntru o temperatură ambientală mult mai plăcută;
– zăpadă și ploaie – ambele vor fi ținute la distanță de mașină, iar iarna nu va mai trebui să stați să înghețați curățându-vă mașina;
– păsări – cel mai des “cadourile” lansate de păsări sunt greu de spălat, mai ales dacă au reușit să se și uște puțin pe caroserie.

Un alt avantaj care scoate în evidență practicabilitatea copertinelor auto Sere Transilvania este faptul că acestea pot fi instalate de oricine cu puțină voință și spor de muncă. Cu fiecare copertină vine în pachet un manual detaliat de montaj, în care sunt explicați toți pașii și tot ceea ce trebuie făcut pentru a se instala.

Tipuri de și specificațiile copertinelor auto Sere Transilvania

Untitled

1. Copertina auto Hobbit

Aceasta este creată pe structura de oțel prezentată anterior. Structura este în formă de tunel și are pasul dintre arce de 1,5m. Diametrul țevii de arce este de 34mm.
Copertina auto Hobbit este acoperită cu folie specială de acoperire de 250 microni. Folia are garanție 57 luni, o durată de viață de 7-8 ani și este prinsă utilizând clipsuri și o șină de clipsare de aluminiu. Folia este de culoare alb/verde.

Structura copertinei auto Hobbit protejează mașina și de grindină, oferind protecție din toate direcțiile.

Prețuri și dimensiuni:

Untitled
2. Copertina auto Modulară

Aceasta este creată pe structura de oțel prezentată și are stâlpi de 70x70mm. Prinderea structurii se face cu ancore, pentru prinderea structurii pe beton. Acest tip de structură poate fi acoperită cu:
a) Policarbonat celular – cu o grosime de 6mm, fiind de culoare transparentă;
b) Tablă cutată din oțel – cu grosime de 0,5mm, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester. Culoarea la tablă poate fi gri (RAL 7024), roșu (RAL 3011) sau maro (RAL 8019), sau orice RAL la alegere (ofertă personalizată).

În funcție de specificul mașinii sau de parcarea personală, copertinele auto sunt de 2 tipuri:
a) single – pentru o mașină
b) modulară – pentru 2 mașini.

Utrfgntitled

În funcție de lățimea parcării copertinele auto vin în 3 variante:
– 2.50m lățime/mașină (copertină single: 2.50m; modulară: 5.00m)
– 2.75m lățime/mașină (copertină single: 2.75m; modulară: 5.50m)
– 3.00m lățime/mașină (copertină single: 3.00m; modulară: 6.00m)

Prețuri și dimensiuni:

Untitujhgled

Dacă doriți să învestiți într-o copertină auto hobbit sau într-o copertină auto modulară puteți solicita o ofertă detaliată la Sere Transilvania.

Dacă doriți să citiți și alte articole precum “Profită de toate avantajele copertinelor auto Sere Transilvania!”, selectați una din următoarele categorii:
Culturi, Sere și Solarii, Inovații, Eco sau Proiecte

Comentarii:

    Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi spune parerea!

    Spune-ne ce crezi despre asta...